Blog

Roditeljska zaštita i nadzor – mobiteli i računala djece

Roditeljska zaštita i nadzor uređaja iz Stirline webshopa

Vrijeme je za prvi mobitel ili računalo?
Roditeljska zaštita i nadzor uređaja nikad nije bio lakši!

 

Ciljane skupine za većinu pametnih uređaja su veoma široke od najmlađih do najstarijih članova obitelji. Kako bi vaše dijete bilo sigurno dok uči svoje prve digitalne korake i istražuje veliki proizvođači mobitela, tableta i računala su se pobrinuli da vam olakšaju nadzor nad aktivnostima vaše djece!

Samsung

Samsung vam omogućuje da na njihovim tabletima i mobitelima podesite limitator vremena za igru na mobitelu, dozvole za korištenje određenih radnji i izradu izvješća korištenja kako bi znali što je dijete radilo.

Dopušteni sadržaji – ovaj dio zaštite omogućuje vam odabir aplikacija, određenih kontakata i glazbe koju vaše dijete može otvoriti.

Aplikacije za Samsung Kids – kroz sučelje roditeljske zaštite moći ćete preuzeti dodatne aplikacije namijenjene za učenje i igru bez da djeca sama skidaju video igre bez nadzora.

Apple

Appleovi uređaji iPhone, iPad i iPod imaju jedan od najboljih sustava roditeljske zaštite. Možete onemogućiti djetetu korištenje iTunes i App trgovine kako ne bi mogao preuzimati i brisati aplikacije. Korištenje jednostavno ograničiš kroz ”Dopuštene aplikacije” i sve one koje nisu označene kao takve dijete neće moći vidjeti. Ograničenje eksplicitnih sadržaja od glazbe do filmova i knjiga do blokiranja web lokacija.

Roditeljska zaštita i nadzor su jednostavni uz pametne uređaje iz Stirline shop-a!

Xiaomi

Xiaomi se također pobrinuo da u svoje pametne uređaje uvrsti roditeljsku zaštitu. Pametni mobitel možete nadzirati putem ”Obiteljskog linka” za roditelje na svom računalu ili drugom pametnom uređaju. Jednostavnim postavkama možete ograničiti vrijeme provedeno na mobitelu. Onemogućite prikaz sadržaja na Google servisima i Google Play-u.

GPS obiteljski lokator

Za sve popularne vrste pametnih telefona na tržištu postoje i dodatne aplikacije za nadzor. Kroz vaš app store pronađite aplikaciju prilagođenu djetetovom uređaju i jednostavno pratite djetetov put do škole ili prijatelja bez straha!

Sigurni smo da vaše dijete već zna koji od pametnih uređaja iz našeg web shop-a želi, a sada smo vam olakšali odabir sažetkom važnih mogućnosti koje vam olakšavaju sigurne prve digitalne korake vašeg djeteta!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)