Blog

5 popularnih mobitela jeftinijih od 2.000 kuna

Pametni telefoni po pristupačnoj cijeni, a s dobrim i pouzdanim hardverom, prepravili su srednji rang.

Umjesto da mjesecima otplaćuješ mobitel od 8.000 kuna, pripremili smo ti nekoliko odličnih best buy alternativa koje se diče snažnim procesorima, velikom unutarnjom memorijom, vrhunskim kamerama i pouzdanom baterijom, i to sve za manje od 2.000 kuna.

1. Poco M4 Pro

Ovaj poznati kineski brend pametnih telefona redovito se nalazi na vrhu najpopularnijih pametnih telefona na stirline.hr. To nije ni najmanje iznenađujuće kada uzmemo u obzir da za relativno nisku cijenu nudi pregršt specifikacija često rezerviranih za pametne telefone viših rangova.

2. Huawei Nova Y90 

Radi se o uređaju koji stiže s naprednim hardverom, uglađenim dizajnom, kao i sveobuhvatnim interaktivnim korisničkim iskustvom. Pozadinu telefona krasi poznati Huaweijev Space Ring dizajn koji naglašava estetiku dok istovremeno donosi niz impresivnih značajki, uključujući 6,7 – inčni Huawei Edgeless FullView zaslon, dugotrajnu bateriju od 5.000 mAh  s 40 W Huawei SuperCharge brzim punjenjem i kapacitet pohrane od 128 GB.

3. Xiaomi Redmi Note 11

Redmi Note 11 atraktivan je i dobro zaokružen telefon pristupačne cijene. Njegov najjači adut u odnosu na konkurenciju je 90-hercni AMOLED ekran, no ne treba zaboraviti ni vrlo dobru primarnu kameru, te podršku za brzo 33-vatno punjenje baterije.

4. Samsung Galaxy A13

Cjenovno vrlo pristupačan uređaj, koji se na prvi pogled može pohvaliti ”glasstic” poznatim dizajnom, prostranim 6.6-inčnim PLS LCD zaslonom razine osvježenja od 90 Hz i tri stražnje kamere, iako je samo primarna vrijedna pažnje.

5. Xiaomi Redmi 10 5G

Novi Xiaomi Redmi 10 5G donosi ti odlično korisničko iskustvo. Naime, pregledni IPS LCD zaslon veličine 6.5“ s Full HD+ rezolucijom i 90 Hz brzinom osvježavanja donosi ti odličan vizual sadržaja te korištenje zaslona bez straha o zastajkivanju.

Više o cijeloj ponudi mobitela možeš vidjeti putem sljedećeg linka: STIRLINE – MOBITELI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)