Blog

Xiaomi Mi TV Stick – kako radi? Upute za brzo postavljanje

Xiaomi Mi TV stick - potraži u Stirline webshopu

Želiš više od svog TV-a? Pretvori ga u pametni TV

uz pomoć XIaomi Mi TV Stick dodatka! Pročitaj više…

 

Dosadio ti je TV s uobičajenom TV pretplatom? Isprobaj Xiaomi Mi TV stick. Uz ovaj dodatak tvoj TV uređaj postaje pametni uređaj s nizom mogućnosti. Uz ovaj dodatak jednostavno upravljaj svojim televizorom i drugim pametnim uređajima uz Google Asistenta, gledaj filmove i Youtube videe ili se spoji s omiljenim stream servisom kao što su Netflix i Amazon.

 

Funkcije koje ti omogućuje TV stick

Google Asistent – integriran s TV stickom ti omogućuje korištenje glasovnih naredbi i upravljanje TV uređajem ali i drugim pametnim uređajima u domu.

Chromecast – prikaži medijske materijale sa svog mobitela na televizoru. Pregledavaj videe, filmove, fotografije i druge materijale.

Netflix i Amazon Prime – TV stick integriran je za korištenje s ovim pružateljima usluga kako bi vam omogućio jednostavnije korištenje.

Web preglednik – preuzmi i instaliraj web preglednik kako bi jednostavno surfao uz pomoć televizora.

 

Xiaomi Mi TV stick – svaki TV postaje pametni uz ovaj uređaj! Potraži u webshopu!

Proizvod: Xiaomi Mi TV stick

Xiaomi-Mi-Tv-Stick-600x600

Upute za postavljanje Xiaomi Mi TV stick uređaja

Spajanje na televizor TV stick spojite u HDMI ulaz na TV-u Napajanje spojite u TV stick i struju Otvorite Input/Source i pronađite HDMI ulaz

Postavljanje

Android sučelje – nakon što se pojavio zaslon TV stick-a uređaj vas vodi kroz postavljanje kroz Android sučelje slično onom na mobilnim uređajima

Wi-Fi mreža – uređaj je potrebno spojiti na dostupnu Wi-Fi mrežu, odabrati svoje korisničko ime i unijeti lozinku vaše mreže

Google račun – nakon što ste postavili internet dodajte svoj Google račun

Spajanje i postavljanje TV stick uređaja traje svega nekoliko minuta i ako ste do sada već postavljali neki od pametnih mobilnih uređaja ovo će biti vrlo jednostavno!

Početni zaslon

Kada postaviš osnovne postavke i spojiš se sa svojim Xiaomi Mi uređajem pojavit će se početni zaslon koji možeš u potpunosti prilagoditi svojim potrebama. Na njega možeš postaviti widget s filmovima i serijama koje gledaš ili druge pojedinačne usluge kao što su video igre koje možeš pronaći u Trgovini Play.

Potraži Xiaomi Mi TV stick i uživaj u novim mogućnostima svog starog televizora!

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)