Blog

Kako povezati i koristiti Xiaomi Mi TV Stick s vašim pametnim telefonom: Najjednostavniji vodič

Sve što trebate znati o povezivanju i korištenju Xiaomi Mi TV Sticka s vašim pametnim telefonom.

U današnjem svijetu pametnih telefona i pametnih televizora, postoji mnogo različitih načina kako možete iskoristiti prednosti oba uređaja. Ako posjedujete Xiaomi Mi TV Stick, vjerojatno ste upoznati s mnogim prednostima koje vam nudi ovaj mali uređaj. Međutim, možda niste svjesni kako povezati i koristiti Xiaomi Mi TV Stick s vašim pametnim telefonom. U ovom vodiču, objasnit ćemo najjednostavnije korake za povezivanje ovih uređaja i kako ih koristiti zajedno za bolje iskustvo gledanja.

Korak 1: Preuzmite Xiaomi Home aplikaciju

Prvi korak u povezivanju vašeg Xiaomi Mi TV Sticka s vašim pametnim telefonom je preuzimanje Xiaomi Home aplikacije iz Google Play Storea ili Apple App Storea. Ova aplikacija vam omogućuje jednostavno upravljanje svojim Xiaomi uređajima, uključujući i TV Stick.

Korak 2: Povežite svoj TV Stick s Wi-Fi mrežom

Sljedeći korak je povezivanje Xiaomi Mi TV Sticka s Wi-Fi mrežom. Nakon što ste priključili stick na televizor, uputite se u postavke i odaberite “Wi-Fi” opciju. Odaberite svoju Wi-Fi mrežu i unesite svoje lozinke kako biste se povezali.

Korak 3: Povežite svoj pametni telefon s istom Wi-Fi mrežom

Nakon što ste povezali Xiaomi Mi TV Stick s Wi-Fi mrežom, važno je povezati i vaš pametni telefon s istom mrežom. Učinite to tako što ćete uputiti se u postavke na svom pametnom telefonu, odabrati “Wi-Fi” opciju i odabrati istu mrežu na koju ste povezali svoj TV Stick.

Korak 4: Povežite svoj pametni telefon s Xiaomi Home aplikacijom

Sljedeći korak je povezivanje vašeg pametnog telefona s Xiaomi Home aplikacijom. Nakon što ste preuzeli aplikaciju, otvorite je i odaberite “Add device” opciju. Odaberite “Mi TV Stick” i slijedite upute kako biste povezali stick s aplikacijom.

Korak 5: Koristite svoj pametni telefon za upravljanje Xiaomi Mi TV Stickom

Nakon što su vaš Xiaomi Mi TV Stick i pametni telefon povezani, možete koristiti svoj pametni telefon za upravljanje stickom i promjenu postavki. Na primjer, možete koristiti svoj pametni telefon za navigiranje kroz izbornike i aplikacije, ili upotrebljavati ga kao daljinski upravljač. Također, Xiaomi Home aplikacija vam omogućuje da pretražujete i instalirate nove aplikacije na vaš Xiaomi Mi TV Stick, te da ih organizirate prema svojim željama.

Ako još uvijek niste vlasnik Xiaomi Mi TV Sticka, sada je pravo vrijeme da ga nabavite i iskusite sve njegove prednosti u kombinaciji s vašim pametnim telefonom. Ovaj uređaj je izuzetno praktičan i jednostavan za korištenje, a uz pomoć Xiaomi Home aplikacije možete ga jednostavno povezati i kontrolirati svojim pametnim telefonom. Stoga, ne čekajte više i nabavite Xiaomi Mi TV Stick.