Blog

Trebate novi mobitel? Mi imamo nešto posebno za vas!

Mobitel Xiaomi Mi 11 Lite StirLine

Niste sigurni što želite? Mi točno znamo što vam treba
Xiaomi vam donosi novitete u svijetu mobilne tehnologije!

 

Novi mobitel je uvijek dobra ideja! Xiaomi se ove godine pozicionirao na jedno od vodećih mjesta na tržištu mobilnih uređaja.

Xiaomi je na tržištu predstavio nove uređaje za koja smo sigurni da će vas oduševiti, pročitajte više o njima i potražite ih u našem webshopu! Tražiš li mobitel za zabavu, gaming ili posao Xiaomi će ispuniti sva tvoja očekivanja!

 

Mobitel Xiaomi Poco F3

Tražiš li uređaj koji će ti omogućiti gaming u pokretu ovo je idealan odabir! Izdržljiva baterija i snažan procesor dopustit će ti pokretanje omiljene igre na velikom Amoled zaslonu visoke kvalitete prikaza i brzine osvježavanja. Trostruka kamera u novom Xiaomi Poco F3 mobilnom uređaju osigurat će ti uspomene visoke kvalitete!

Vrhunski zvučnici i trostruki mikrofon će ti omogućiti neograničene sate razgovora i sastanaka online!

Proizvod: Xiaomi Poco F3 5G 6/128GB: Night Black   Mobitel Xiaomi Poco F3 5G 6 128GB Night Black StirLine

Tražite idealan mobitel za zabavu i rad? Provjerite našu široku ponudu mobilnih uređaja!

 

Mobitel Xiaomi Mi 11 Lite

Ako želiš mobitel koji će se savršeno uklopiti u sve tvoje privatne i poslovne obaveze ovaj je idealan za tebe! Dugotrajna baterija omogućit će ti cjelodnevno odgovaranje na mailove ali i snimanje kvalitetnog contenta uz široke mogućnosti ovog uređaja. Kamere su optimizirane za snimanja prilikom slabog osvjetljenja novim filterima i načinima snimanja.

Mogućnost brzog punjenja baterije pojednostavit će ti korištenje mobitela, nećeš morati razmišljat imaš li dovoljno baterije jer je ona za čas puna!

Proizvod: Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB: Boba Black Mobitel Xiaomi Mi 11 Lite 6 128GB Boba Black StirLine

Xiaomi mobilni uređaji udovoljit će svim tvojim potrebama! Želiš li uređaj za rad ali i opuštanje Xiaomi uređaji dolaze s izdržljivom baterijom i snažnim performansama koje će omogućiti pokretanje video igara, filmova/serija ali i snimanje kvalitetnih fotografija i contenta za sve vaše potrebe!

Potraži Xiaomi mobilne uređaje u našem web shopu i odaberi model koji će najbolje odgovarati tvojim potrebama!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)