Blog

Brzi punjači za tebe! Rješenje za stalno prazan mobitel!

brzi punjači stirline webshop

Mobitel ti je stalno na štednji baterije? Ne uz Stirline!
Brzi punjači u nekoliko različitih oblika za sve potrebe!

 

Užurbani način života, multitasking i obaveze te često korištenje mobitela dovode do prazne baterije. Brzi punjači idealan su dodatak svakom domu, uredu, čak i torbi! Izaberi model brzog punjača koji će najbolje odgovarati svim tvojim potrebama i naruči ga već danas!

Brzi punjač možeš pronaći u obliku klasičnog punjača, u obliku stolnog charging pad-a , stalak za punjenje koji je najnoviji dodatak na tržištu ili snažni Power Bank koji možeš nositi sa sobom gdje god je to potrebno. Odaberi oblik koji će ti pomoći u održavanju baterije na tvom mobilnom uređaju.

 

Model: Klasični punjač
Želiš li klasični punjač ali s brzim mogućnostima potraži ovaj model na tržištu. U njega je ugrađen USB-C izlaz koji ti omogućuje punjenje bilo kojeg uređaja za koji želiš da je brzo spreman za korištenje. Napuni mobitel, tablet ili laptop uz ovaj klasični oblik punjača s modernim performansama!

Proizvod: Xiaomi Mi 65W Fast Charger with GaN Tech

Brzi Punjači Xiaomi Mi 65W Fast Charger with GaN Tech stirline webshop

Model: Charging Pad
Želiš li moderan dodatak vašem radnom stolu ili dnevnom boravku koji neće narušavati izgled prostora odaberi Charging Pad modernog minimalističkog izgleda. Omogućuje ti brzo punjenje svih Apple i Samsung uređaja kao i drugih uređaja s QI tehnologijom. Ovaj punjač ispunit će sva tvoja očekivanja!

Proizvod: Belkin BOOST CHARGEª 10W Wireless Charging Pad

Belkin BOOST CHARGEª 10W Wireless Charging Pad stirline webshop

Brzi punjači za ured, kuću i torbu!
Pogledajte ponudu!

Model: Charging Stand
Voliš onaj retro izgled bežičnih telefona ili Apple iPod-a? Charging Stand punjač za mobilne telefone ispunit će sva tvoja dizajnerska očekivanja! Uz modernu tehnologiju brzog punjenja svih QI uređaja tvoj mobitel više nikad neće biti prazan a dizajnerski punjač će se svojim izgledom i performansama prilagoditi svim tvojim potrebama!

Proizvod: Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand

Brzi Punjači Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand stirline webshop

 

Model: Power Bank
Tablet i mobitel ti se brzo prazne? Mailovi, pozivi, video sastanci troše tvoju bateriju u vrlo kratkom roku? Potraži dvostruki Power Bank koji će ti omogućiti brzo punjenje dva uređaja odjednom! Više ne moraš brinuti za postotak baterije dok si na online sastanku!

Proizvod: Xiaomi 20000mAh Redmi 18W Fast Charge Power Bank

Xiaomi 20000mAh Redmi 18W Fast Charge Power Bank stirline webshop

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)