Blog

Na što pripaziti kod kupnje maskice za mobitel?

maskica za iphone pametni teleon maskica za mobitel

Tražiš kvalitetne i izdržljive maskice za mobitel? Zanima te na što pripaziti kod kupnje i koje maskice odabrati? Kako zaštiti svoj pametni telefon od nespretnih padova u užurbanoj svakodnevici?

Pametni telefon postao je neizbježan dio našeg života. Telefon uvijek imamo uz sebe i koristimo ga na svakom koraku. Prilikom šetnje gradom, kod sportskih aktivnosti, na poslovnim sastancima, a nerijetko čak i u kupaonici. Sve su to potencijalno opasna okruženja za pametni telefon jer često dolazi do neželjenih padova i lomova.

Deseci tisuća korisnika diljem svijeta svakodnevno doživljavaju nezgode s pametnim telefonima. Od bezazlenih padova bez oštećenja, preko sitnih ogrebotina pa sve do teških lomova kućišta i stakla. Nažalost, kod težih padova telefon postaje neupotrebljiv i potreban je veliki servis ili kupnja novog uređaja. Želiš li izbjeći neželjene situacije i lomove – vrijeme je da nabaviš kvalitetnu maskicu za pametni telefon.

Ponuda maskica na tržištu jest zaista bogata pa je ponekad korisnicima teško odabrati onu pravu. U nastavku teksta donosimo vam nekoliko savjeta za kupnju maskice za mobitel. Evo na što pripaziti kod kupnje:

Željena multifunkcionalnost

Maskice za pametne telefone osmišljene su kako bi zaštitile pametni telefon od oštećenja. Osnovne maskice prekrivaju stražnji dio telefona te time sprječavaju oštećenja kućišta i kamera. No, napredniji modeli maskica donose puno bolji stupanj zaštite cjelokupnog uređaja.

Postoje robusne maskice koje prekrivaju stražnji dio uređaja, ali i prednje rubove zaslona s ciljem sprječavanja teških lomova ekrana prilikom padova. Dakako, zaslon je siguran samo u slučaju kada preko njega imaš zalijepljeno kaljeno staklo. Treći tip maskica su zapravo mini torbice u koje spremate telefon, kako biste ga u potpunosti zaštitili od padova. No, te maskice često nisu praktične za korištenje, a ako imaš kaljeno staklo – postaju zapravo i suvišan dio zaštite.

Odgovarajući model

Prilikom kupnje maskice za telefon svakako pripazi na to da maskica koju odabireš odgovara tvojem modelu telefona. Na tržištu danas možeš pronaći razne vrste maskica koje su u potpunosti prilagođene pojedinim vrstama pametnih telefona. Takav odabir je važan jer maskica svojim oblikom, dimenzijama i izrezima (za kamere) savršeno odgovara tvojem modelu pametnog telefona.

U Stirline web trgovini pronaći ćeš kvalitetne maskice za mnoge popularne brendove pametnih telefona. Iz ponude ćemo svakako izdvojiti maskice za Samsung i Apple pametne telefone, koje su ujedno vrlo tražen asortiman u našoj web trgovini. Također, tu su i maskice za sve popularnije Xiaomi pametne telefone – po pristupačnim cijenama.

Kvalitetan materijal

Maskica za pametni telefon zapravo postaje novo ruho pametnog telefona na koje ćeš se trebati naviknuti. Samim time, vrlo je važno da maskica svojim karakteristikama i kvalitetom izrade odgovara tvojim aktivnostima. Maskice za mobitele izrađene su od raznih vrsta materijala – koji različito prianjaju u ruke korisnika.

Savjetujemo da prilikom kupnje maskice obratiš pažnju na strukturu i kvalitetu materijala. Kako ti telefon ne bi ispadao iz ruke, važno je da maskica ne bude glatke strukture i da ima prianjajući osjećaj u ruci. Razne izvedenice gume i napredni materijali imitacije kože i tekstila – najbolji su odabir.

Atraktivan dizajn

U konačnici, ništa manje važan nije sam dizajn maskice pametnog telefona. Naime, primarni izgled telefona više se neće vidjeti nakon što na telefon staviš maskicu. Samim time, maskica zapravo postaje novi dizajn pametnog telefona – a vjerujemo da želiš da tvoj telefon izgleda savršeno u svakom trenutku.

U Stirline ponudi imamo maskice različitog dizajna i struktura. Od jednobojnih iPhone maskica koje se odlikuju kvalitetom izrade pa sve do atraktivnih Samsung i Xiaomi maskica koje donose kombinaciju više materijala i struktura. Na tebi je da odabereš svoju idealnu kombinaciju. Zapamti, maskica će sačuvati tvoj uređaj od mnogih neželjenih padova i lomova – pa je kupnja maskice za mobitel itekako mudar potez.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)