Blog

Xiaomi telefoni – kvalitetni pametni telefoni vrhunskih karakteristika i povoljne cijene

xiaomi pametni telefoni povoljni xiaomi telefoni

Tražiš kvalitetan pametni telefon povoljne cijene? Zašto su Xiaomi telefoni odličan izbor i koje sve mogućnosti donose? Isplati li se nabaviti novi Xiaomi pametni telefon i kojim vrstama korisnika su namijenjeni popularni Xiaomi uređaji?

Kompanija Xiaomi posljednjih je godina stigla na sam vrh ljestvice najpopularnijih pametnih telefona na tržištu. Prodaja Xiaomi uređaja trenutno je toliko visoka da se Xiaomi nalazi u društvu Samsunga, Applea i Huaweija – po broju prodanih primjeraka. Dapače, rezultati pokazuju kako je Xiaomi ostvario najveći rast prodaje u 2020. godini – što je samo dokaz da se radi o kvalitetnom brendu čiji pametni telefoni oduševljavaju korisnike diljem svijeta.

Kompanija Xiaomi u posljednjih nekoliko godina probila se i na našem tržištu i to s 3 različita brenda: Xiaomi, Redmi i Poco. Najkvalitetniji među brendovima svakako je Xiaomi čiji su najnoviji telefoni u rangu ekskluzivnih Samsung, Apple i Huawei uređaja. Brend Redmi donosi super karakteristike pametnih telefona po povoljnim cijenama – i mnogi smatraju kako donosi najbolji omjer cijene i kvalitete. Popularni Poco također nudi sjajan omjer cijene i kvalitete, a prvenstveno je namijenjen korisnicima s nešto nižim budžetom.

U nastavku ćemo predstaviti 3 kvalitetna Xiaomi uređaja koja će te oduševiti svojim performansama, ali i super cijenom. Bogatu ponudu Xiaomi telefona možeš pronaći u Stirline.hr web trgovini, a uz povoljne cijene tu su i razne druge pogodnosti. Evo koji Xiaomi telefoni bi se trebali pronaći na tvojoj listi za kupovinu:

XIAOMI-POCO-X3-COBALT-BLUE-2

Xiaomi POCO X3 – odlične performanse za malo novaca

Xiaomi POCO X3 je pametni telefon zanimljivih karakteristika, namijenjen u prvom planu korisnicima s manjim budžetom. Kvalitetan pametni telefon donosi 6.67 inčni zaslon preko cijele prednje površine, koji donosi mogućnost osvježavanja slike od 120 Hz. U središtu uređaja nalazi se Snapdragon 732G procesor, dok je na raspolaganju 6 GB radne memorije i 128 GB prostora za pohanu podataka.

Stražnji sustav kamera čine četiri kvalitetna senzora koja omogućuju stvaranje predivnih fotografija. Glavna kamera podržava 64 MP, ultraširoka 13 MP, a makro kamera i senzor dubine donose 2MP. Za snimanje atraktivnih selfija pobrinuti će se prednja kamera od 20 MP, koja podržava i razne efekte uljepšavanja slike. Vrijedi spomenuti i bateriju od 5.160 mAh, koja podržava brzo punjenje od 33 W – te se uređaj do 100% može napuniti za svega 65 minuta.

Xiaomi POCO X3 svojim će performansama oduševiti razne vrste korisnika, a zanimljivo je da ostvaruje sjajne rezultate u reproduciranju video igara – zahvaljujući kombinaciji inovativnog procesora i dostatne memorije. Štedljiv zaslon i umjetna inteligencija minimalno troše bateriju uređaja pa će pametni telefon uvijek biti spreman za rad. Ovaj uređaj sjajan je odabir za kupce koji traže odlične performanse po povoljnoj cijeni. Cijena uređaja u Stirline.hr web trgovini iznosi 1.789,00 kuna.

-xiaomi-redmi-note-9-pro-6-67-6gb-128gb bijeli

Xiaomi Redmi Note 9 Pro – kvalitetan, elegantan i povoljan

Brend Redmi vrlo je popularan među korisnicima širom svijeta, a mnogi se slažu kako ovaj bend donosi najbolji omjer cijene i kvalitete. Tražiš li kvalitetan pametni telefon, onda svakako razmisli o nabavci Xiaomi Redmi Note 9 Pro uređaja. Veliki 6.67 inčni zaslon pruža odličan prikaz slike u raznim svjetlosnim uvjetima. U malenoj rupi na vrhu zaslona nalazi se kvalitetna 16MP kamera za snimanje odličnih selfija.

Uređaj pokreće Snapdragon 720G procesor, a na raspolaganju je 6 GB radne memorije kao i 64/128 GB prostora za pohranu podataka, fotografija i videozapisa. Za stvaranje nezaboravnih fotografija i videozapisa brine se sustav četiri kamere. Glavna kamera donosi 48 MP, širokokutna 8 MP, a tu su još 5 MP i 2 MP senzori. Baterija ima kapacitet 5.020 mAh, a podržava i iznimno brzo punjenje uz koje više ne trebaš brinuti o praznoj bateriji.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro je odličan pametni telefon za korisnike koje traže pouzdan, elegantan i nadasve kvalitetan uređaj. Pogodan je za gledanje filmova i serija, ali i surfanje internetom i društvenim mrežama. Na telefonu možeš obavljati razne poslovne zadatke, ali i stvarati predivne fotografije i video zapise. Kvalitetan Xiaomi Redmi Note 9 Pro pametni telefon možeš nabaviti već za 1.849,00 kuna.

xiaomi mi 10 pro

Xiaomi MI 10 Pro – vrhunski uređaj u rangu najboljih

Xiaomi MI 10 Pro je vrhunski uređaj koji se može bez ikakvih problema uspoređivati s najboljim Samsung, Apple i Huawei pametnim telefonima. Jedinstveni Xiaomi telefon donosi vrhunski sustav kamera koji prema testiranjima ulazi među top kamere pametnih telefona na čitavom tržištu. Xiaomi MI 10 Pro donosi veliki 6.67 zaslon koji podržava Full HD rezoluciju i proteže se gotovo cijelom prednjom površinom uređaja.

U središtu uređaja nalazi se vrhunski Snapdragon 865 procesor koji bez premca odrađuje fantastičan posao u svim zadacima. Uređaj pokreće 8 GB radne memorije, dok korisnici na raspolaganju imaju 256 GB podatkovnog prostora. Baterija kapaciteta 4.500 mAh podržava brzo punjenje i rješava vas stalne brige oko punjenja. Odličan sustav kamera sa stražnje strane sačinjavaju četiri senzora. Glavna kamera ima čak 108 MP, ultraširoka 20 MP, portretna 12 MP, a tu je i telefoto od 8 MP. Za snimanje odličnih selfija brine se napredna AI kamera od 20 MP.

Iako se na tržištu mogu pronaći raznovrsni Xiaomi telefoni, valja naglasiti kako je Xiaomi MI 10 Pro u ovome trenutnu najbolji uređaj koji je Xiaomi ikada predstavio. Xiaomi MI 10 Pro karakteristikama parira najboljim uređajima na tržištu pametnih telefona, a istraživanja pokazuju da u nekim segmentima Xiaomi čak pobjeđuje najbolje Apple, Samsung i Huawei uređaje. Dakako, uz vrhunske performanse, Xiaomi se pobrinuo i za znatno nižu cijenu od konkurencije pa Xiaomi MI 10 Pro telefon možeš nabaviti za 7.499,00 kuna.

Isplati li se kupiti Xiaomi telefon?

Xiaomi telefoni trenutno su među najpopularnijim uređajima na tržištu. Vrhunske performanse, optimiziran rad i povoljna cijena – glavne su prednosti koje krase ovaj vrhunski brend. Tri pametna telefona koja smo iznad naveli samo su dio bogate ponude Xiaomi uređaja. Svakako provjeri koje sve Xiaomi telefone nudimo u Stirline.hr web trgovini – i odaberi savršen telefon za sebe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)