Blog

Pametni satovi za djecu

Dječji pametni satovi donose niz funkcija koje će djetetu pomoći u svakodnevnom životu, potaknuti brigu o zdravlju te omogućiti bolju komunikaciju s roditeljima. Idealan su poklon koji svom djetetu možeš pokloniti za rođendan ili bilo kakvu prigodu, a koji modeli su ti dostupni te koje mogućnosti donose, saznaj u nastavku.

Canyon My Dino KW-33

My Dino je prvenstveno namijenjem djeci nešto starije dobi te je dizajniran tako da ih na zabavan i interaktivan način uvede u svijet sporta i rekreacije te potakne brigu o zdravlju. Interaktivna igra u kojoj dijete skuplja jabuke koje osvaja kroz tjelovježbu, hodanje i ostale oblike aktivnosti te njima hrani svog dinosaura Dinu potiče ga na svakodnevno bavljenje aktivnostima i brigu o svom zdravlju. Uz dinosaura Dinu tu su i edukativne igre “puzzle” i “math” za razvoj kognitivnih funkcija.

Canyon pametni sat također je u mogućnosti primati obavijesti s društvenih mreža, kao i obavijesti o dolaznim i propuštenim, pozivima i porukama. Može prikazivati i vrijeme te vibrirati na dolazne pozive, a putem Canyon Life mobilne aplikacije sat možeš povezati s pametnim telefonom gdje će biti spremljena sva statistika aktivnosti i moguće upravljanje nekim značajkama.

Canyon Sandy KW-31 dječji pametni sat

Sandy KW-31 zapravo je malen i jednostavan telefon dizajniran kao sat. 2G GSM SIM kartica umetne se u telefon i omogućuje djetetu zvanje i primanje poziva, kao i tekstualne poruke. Tu je također i ugrađena 0.3 MP kamera za slikanje te mikrofon pomoću kojeg dijete može snimati glasovne poruke ili koristiti čak i za snimanje bilješki u školi. Prednost mu je to što ne zahtijeva povezanost na mobilni telefon, a sučelje i dizajn su izrazito jednostavni za upravljanje.

Što se tiče memorije, dostupan je prostor za memorijsku karticu čak do 32 GB na koju se može pohraniti glazba ili audio knjige koje se reproduciraju preko zvučnika. Na sat je također instalirano i 7 edukativnih igara.
Od ostalih korisnih funkcija, tu su kalkulator, alarm, kalendar.

Vivax KIDS smart watch HERO 2

Edukacija i zabava u jednom… novi Vivax sat za djecu i mlade Hero 2 dizajniran za sve one koji žele biti u korak sa novim tehnologijama. Praćenje dnevnih aktivnosti, mjerenje otkucaja srca, 6 sportskih načina, razne igre i još mnogo toga čine ovaj sat idealnim pametnim asistentom. Posebno odabrane boje (zelena i svijetlo ljubičasta) u kombinaciji sa moderanim dizajnom i malom težinom svrstavaju Vivax Hero 2 na poziciju broj jedan prema potrebama djece i mladih.

Osam predinstaliranih sučelja i više od 50 dodatnih sučelja koje je moguće instalirati preko aplikacije na mobitelu garantiraju ti mogućnost da sat prilagodiš vlastitim željama.

 

Xiaomi 360 Kids Watch E1

360 Kid’s Watch pametni sat kreiran je za djecu koja vole tehnologiju, a radi baš kao i pametni sat za odrasle.

Opremljen punjivom baterijom velikog kapaciteta s do 4-5 dana u stanju pripravnosti i 2-3 dana redovite uporabe, ovaj elegantni pametni sat podržava trenutne jasne video pozive između satova i telefona kamerom od 2 megapiksela. Namijenjen za djecu, vodootporan je do razine IPX8, te ga nije potrebno skidati kada se peru ruke ili igra u vodi. Sat sadrži i budilicu koju ti možeš namjestiti telefonom.

SOS gumbom za hitne slučajeve jednim pritiskom se može slati alarm roditeljima, a uz praćenje u stvarnom vremenu koristeći GPS, roditelji mogu pregledati lokacije sata u roku od nekoliko dana. Ne želite da se dijete udalji od uobičajenih lokacija za igranje? Namjesti virtualnu ogradu i dobij notifikacije kada sat izađe iz sigurnosne zone. Budi u kontaktu s tvojom djecom u grupnim obiteljskim pozivima.

Ne brinite da će sat ometati dijete u školi jer možeš postaviti način rada “učionica” na kojem se može provjeravati samo vrijeme.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)