Blog

Apple novosti za kraj 2021. – pročitajte što dolazi na police!

Apple novosti - iphone u stirline web shopu

Apple event je iščekivani događaj koji donosi nove,
brže i bolje uređaje poznatog proizvođača, pročitajte što uskoro stiže na police…

 

Apple event je jedan od najuzbudljivijih događaja  u svijetu tehnologije.  Kao leader na tržištu, Apple postavlja trendove kod kupaca, proizvođača ali i prodavača. Event je započeo Tim Cook, izvršni direktor tvrtke Apple s nekoliko kadrova Californije u glazbenom spotu kao uvodom u kratki govor o uspješnicama Apple TV-a.

iPad i iPad Mini

Ipad dolazi uz novi i poboljšani A13 bionički čip, 20% brže CPU performanse, GPU i Neural motor. Tablet je čak tri puta brži od najprodavanijeg Chromebook-a te šest puta brži od najprodavanijih Android modela.

iPad mini je doživio najveće promjene od svih uređaja na eventu uz čak 40% bolje CPU performanse, i nevjerojatnih 80% više GPU-a. Neural motor je dva puta brži.  Uz tablet dolazi i Apple olovka druge generacije.

Najbrži tableti na tržištu uz nove značajke koje olakšavaju rad

Najbrži tableti na tržištu uz nove značajke koje olakšavaju rad

Apple Watch serija 7

Detekcija pada s bicikla i poboljšani algoritmi za e-bicikle su svakako dobrodošli. 20% veći ekran i 40% tanji model od prethodnih. Veće i svjetlije korisničko sučelje i prikaz cijele tipkovnice će olakšati korištenje uz poboljšanu bateriju koja se puni do 80% u svega 45 minuta.

Novi iWatch prilagođen novostima u sportu

Novi iWatch prilagođen novostima u sportu

iPhone, iPhone Mini i iPhone Pro

Novi iPhone 13 ima keramički okvir te je otporan na vodu. Uz A15 bionički čip, CPU sa 6 jezgri i 2 jezgre visokih performansi te 4 visoke učinkovitosti mobitel je 50% brži od vodećih na tržištu. Apple mini se razlikuje u dimenzijama i količini memorije. Uz senzorsku tehnologiju, Dolby Vision HDR A15 fotografije će biti bolje nego ikad uz poboljšani vijek baterije. iPhone pro ima GPU s 5 jezgri dok serija 13 ima 4 jezgre. Ekran je poboljšan sa ProMotion uz refreshing rate od 10 do 120 Hz. Camere imaju najveća poboljšanja , 77mm Telephoto, ultra široke i široke leće te optički zoom od 6x.

iPhone postaje snažno sredstvo za izradu foto i video materijala

iPhone postaje snažno sredstvo za izradu foto i video materijala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)