Blog

Tableti i slušalice za školarce – vrijeme je za školu!

Tableti i slušalice će školarcima olakšati učenje
i osigurati trenutke zabave u odmoru od učenja!

Želite svom školarcu ili studentu pojednostaviti učenje? Potražite jedan od kvalitetnih tableta i dodajte mu par slušalica kako bi se u potpunosti mogao fokusirati na učenje! Tablet je idealan dodatak koji je lako prijenosan zbog male težine i dimenzija, upravo zato stane u svaku školsku ili studentsku torbu. Na tabletima mogu pisati seminare, slati mailove, izrađivati prezentacije, jednostavno pretraživati internet i vršiti potrebnu školsku komunikaciju. U trenutcima odmora, na svom tabletu mogu jednostavno igrati videoigre ili pogledati omiljenu seriju. Uz sve to, tableti se mogu povezati u roditeljsku zaštitu.

Proizvod: Huawei MatePad Pro tablet

Prednosti korištenja tableta su brojne, od jednostavnog korištenja do dimenzija koje omogućuju prenošenje u svakoj školskoj torbi bez velikog dodatnog opterećenja. Ako tablet uparite sa zaštitnom torbicom koja dolazi uz tipkovnicu, vaše dijete ima malo prijenosno računalo na kojemu će mu biti jednostavno pisati domaće zadaće.

Proizvod: MaxMobile FLIP ME tablet torbica s Bluetooth tipkovnicom

Tableti i slušalice su važan dio torbe svakog studenta! Potražite ih u našem webshopu!

Želite svom školarcu kupiti slušalice kako ne bi morali stalno slušati zvukove iz igrice ili kako bi mogao jednostavno pratiti predavanja i materijale na svom tabletu? Potražite kvalitetne slušalice koje okolnu buku smanjuju na minimum. Slušalice moraju imati kvalitetan prijenos zvuka i reprodukcije, izdržljivu bateriju ali i biti ergonomski prilagođene uhu. Slušalice koje ne odgovaraju obliku uha ili imaju nekvalitetnu reprodukciju zvuka mogu utjecati na zdravlje. ANC tehnologija koju sadrže slušalice pojedinih brendova u potpunosti reduciraju vanjsku buku kada je ta mogućnost uključena.

Proizvod: Apple AirPods Max

Ako imate pravog ljubitelja glazbe i tehnologije sigurno će se zaljubiti u male bežične slušalice koje su jedva vidljive u uhu, dolaze u više boja s kutijicom za punjenje. Sportaši će se oduševiti s ovim slušalicama otpornim na vanjske uvjete!

Proizvod: Panasonic Bluetooth slušalice RZ-S300WE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)