Blog

Spremanje i print fotografija s mobitela – pogledaj kako!

Fotografija s mobitela - pohrana print mobitel Stirline webshop

Fotografija s mobitela – imaš ih jako puno i želiš ih pregledno pospremiti i printati ali ne znaš kako? Pročitaj naše savjete!

 

Mobitel ti je pun fotografija, ne znaš kako ih spremiti da ti ne smetaju i da su na sigurnom odjednom? Pročitaj nekoliko jednostavnih savjeta za jednostavno spremanje, pregled i print fotografija s mobilnih uređaja!

Spremanje fotografija s mobitela

USB kabel
Najjednostavnija pohrana fotografija s mobilnih uređaja u računalo je putem USB kabela. Kad spojite kabel odaberite opciju transfera medijskih datoteka.

Dropbox
Dropbox je odlično rješenje za pohranjivanje fotografija jer ne koristi memoriju mobitela. Dropboxu jednostavno možete pristupiti sa bilo kojeg svog uređaja (mobitel, tablet, laptop, računalo…) Prilikom spremanja fotografija u mobitelu odaberite Dropbox za odredište.

Pohrana svih fotografija u 1 kliku
Aplikacije kao što je Dr.Fone su dostupne za korištenje na Android i iOS sustavima. Nakon što spojite mobitel s računalom uđite u aplikaciju i odaberite Transfer fotografija s mobilnog uređaja na PC. Fotografije/videi će se spremiti na računalu u kratkom roku.

Fotografija s mobitela – spremi i isprintaj na daljinu u trenu!

Print fotografija s mobitela

Želite fotografiju koju ste uslikali mobitelom odmah isprintati i pokloniti svojim gostima, pripremiti fotografije za poklon ili ih trebate za posao/školu.

Wi-Fi povezivanje s printerom
Svi printeri omogućuju Wi-Fi povezivanje s računalima, mobitelima i drugim pametnim uređajima. Na svom mobilnom uređaju odaberite Wi-Fi povezivanje s printerom s popisa i tvoja fotografija je za nekoliko trenutaka isprintana i spremna za postavljanje u okvir!

Online naručivanje
Sve fotografije u mobitelu možete urediti uz nekoliko jednostavnih aplikacija kao što je Snapseed i poslati ih direktno s mobitela nekom od print servisa koji nudi usluge webshop preuzimanja fotografija. Odaberite veličinu ili predmet na koji ih želite isprintati i kroz nekoliko dana vaša fotografija na platnu, šalica ili puzzle su spremni za poklon!

Fotografije printaj i spremaj na jednostavan način uz naše savjete! Napravi pripremu za fotkanje uz odabir najboljeg mobitela u našem Stirline webshopu već danas!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)