Blog

Omiljene serije on the go! Google Entertainment novosti!

Google Entertainment Space novosti za tablete StirLine

Google Entertainment Space za hit filmove, knjige i video igre gdje god se nalazili!
Idealan dodatak za trenutke opuštanja!

 

Google donosi novosti u svijetu Android tableta. Sigurni smo da si već pokušao pogledati neki film na svom tabletu i to ti se učinilo kao nemoguća misija? S obzirom na porast korištenja tableta u prošloj godini čiji se trend nastavio i u ovoj Google je odlučio svojim korisnicima pružiti jedinstveno iskustvo korištenja.

Google je već ranije pokrenuo Kids Space platformu za zabavu koju je sada proširio novim članom – Google Entertainment Space platformom. Nova platforma namijenjena je korisnicima starijim članovima obitelji čime je zaokružena ponuda – Google za cijelu obitelj!

Nova platforma omogućuje ti čitanje knjiga, gledanje filmova i serija te igranje video igri. Sve što želiš skinuti s Google Play Store-a jednostavno pokreneš. Sada kroz jednu platformu bez potrebe za skakanje iz aplikacije u aplikaciju.

Streaming servisi koje imaš instalirane za serije i filmove, kupnju knjiga i audio knjiga će se povezati. Prikazivat će se u Google Space platformi. Google Entertainment platforma za tablete Android potražite svoj na StirLine

Što Google Entertainment Space donosi?

Filmovi i serije – servisi na koje si sada preplaćen spojit će se s platformom i olakšati ti pregled i gledanje. Google TV omogućuje ti pregled, kupnju i jednokratnu pretplatu na filmove u svojoj bazi. Uz opciju ”Nastavi gledanje” jednostavno ćete moći pauzirati seriju ili film i nastaviti gledati kasnije.
Video igre – pronađi što želiš na Google Play Store-u, instaliraj i pronađi sve svoje igrice na jednom mjestu u Google Space-u.
Knjige i audio knjige – spoji svoj omiljeni servis za čitanje knjiga u novi Google centar i pronađi sve svoje omiljene naslove u novoj i jednostavnoj platformi. Google Entertainment Space novosti za tablete StirLine

Za Google Kids Space smo sigurni da ga najmlađi članovi tvoje obitelji obožavaju. Sigurni smo da jedva čekaš imati svoj Google zabavni centar koji će omogućiti svakom članu obitelji personalizaciju profila po želji.   Jedva čekamo vidjeti sve novosti koje ti Google donosi!

Pogledaj našu ponudu tableta i pripremi se na sate zabave i opuštanja uz Google Entertainment Space!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)