Blog

Tablet po tvojoj mjeri: Koja je idealna veličina tableta za tebe?!

idealna veličina tableta savjeti za kupnju tablet ideja

Želiš kupiti tablet i razmišljaš koji je tablet najbolji za tebe? Zanima te koja je idealna veličina tableta za tvoje potrebe i koje sve pogodnosti određena veličina zaslona donosi? Kako usporediti tablete i što odabrati u mnoštvu ponude?

Korisnici širom svijete tablete koriste na mnoštvo raznih načina. Neki uživaju u surfanju internetom, drugi na tabletu pregledavaju društvene mreže, treći pišu emailove i poruke, četvrti čitaju knjige, peti igraju igre, itd. Zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti i mobilnosti – tablet je postao jedan od najpoželjnijih elektroničkih uređaja današnjice.

Razmišljaš li o kupnji tableta, sigurno u glavi imaš mnoštvo pitanja. Jedna od najvažnijih odluka kod kupnje tableta jest odabir veličine zaslona. Naime, o veličini zaslona direktno ovise aktivnosti koje ćeš na tabletu kasnije moći raditi. Stoga, nemoj pogriješiti u odabiru zaslona.

U nastavku teksta donosimo pojašnjenje veličina zaslona tableta. Objasnit ćemo koja je veličina idealna za pojedinu vrstu korisnika – te ćemo ti (nadamo se) olakšati odluku odabira tableta. Svakako provjeri bogatu ponudu povoljnih i kvalitetnih tableta na Stirline web trgovini.

tablet cijena idealna veličina tableta savjeti za kupnju tablet ideja

Photo: Pixabay.com

Lako prenosiv 7 i 8 inčni tablet

Maleni 7 i 8 inčni tableti popularan su izbor kupaca širom svijeta jer su jednostavni za prenošenje i korištenje u svakoj situaciji. Zahvaljujući svojim malenim dimenzijama i poprilično povoljnoj cijeni ova vrsta tableta čest je odabir korisnika koji puno putuju i žele uživati u sadržaju na svakom koraku.

Tablet veličine 7 inča zapravo je svojevrsni nasljednik pametnog telefona jer svojim malim dimenzijama donosi mogućnost pospremanja u džep, dok s druge strane omogućuje bolji pregled sadržaja na nešto većem zaslonu. Zaslon veličine 8 inča čini se kao još bolji omjer veličine (koja je lako prenosiva) i mogućnosti uživanja u sadržaju. Pogledajte kvalitetne 7 i 8 inčne tablete u našoj web trgovini.

Popularni 10 inčni tableti

Tableti veličine 10 inča pokazali su se kao idealan odabir za kupce koji traže najbolje rješenje između pametnog telefona i laptopa. Dimenzija zaslona od oko 10 inča još uvijek nije prevelika i tablet je jednostavno prenositi. S druge strane, proizvođači su tablete od 10 inča nadogradili kvalitetnim zaslonima i komponentama – koje omogućuju više nego udoban i svestran rad.

Tablet veličine 10 inča omogućit će ti uživanje u gledanju video sadržaja, igranju video igara, ali i konzumiranju sadržaja s društvenih mreža i interneta. Zahvaljujući svojim malenim dimenzijama ovaj je tablet puno lakše prenositi u odnosu na laptop pa je samim time i čest odabir poslovnih korisnika. Pogledajte super ponudu 10 inčnih tableta.

vivax-vivax-tablet-tpc-102-4g-slika_1496_843

Tablet veličine 12 inča

Najnovija generacija tableta sve više ide prema tome da zasloni porastu preko 12 inča. Kvalitetne komponente i mnoštvo mogućnosti ovaj “veliki” tablet pretvaraju u kvalitetnog saveznika u obavljanju gotovo svih svakodnevnih zadataka. Tablet zaslona veličine 12 inča može se mjeriti s upotrebljivosti laptopa pa su samim time ovi veliki tableti sve popularniji.

Želite li tablet koji ćete moći koristiti u privatne i poslovne svrhe, a koji će vam omogućiti uživanje u radu – onda svakako razmotrite tablete od 12 inča. Zbog svojih većih dimenzija možda nisu lako prenosivi kao tableti od 7, 8 ili 10 inča – ali su još uvijek praktičniji od laptopa.

Koja je idealna veličina tableta?

Idealna veličina tableta nije univerzalna mjera jer svaki korisnik treba odabrati tablet koji će mu biti najprikladniji u svakodnevnom korištenju. Prije kupnje svakako razmisli o tome na koje sve načine želiš koristiti tablet i gdje ćeš ga sve prenositi. Zatim slijedi savjete iznad iz teksta i odaberi veličinu zaslona koja će najviše odgovarati tvojim potrebama. Ponudu vrhunskih tableta po povoljnim cijenama provjeri ovdje.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)