Blog

Pametne narukvice – povoljan gadget za temeljito praćenje zdravlja i aktivnosti

pametna narukvica fitness praćenje aktivnosti

Razmišljaš o kupnji pametne narukvice? Zanima te isplati li se kupnja pametne narukvice i koje sve funkcije donosi? Zašto je ovaj malen i praktičan gadget čest odabir sportaša i rekreativaca te kako može pomoći u savladavanju svakodnevnih aktivnosti?

Pametne narukvice vrlo su popularne među korisnicima, što zbog svoje povoljne cijene i nenametljivog dizajna, što zbog funkcionalnosti kojima pomažu korisnicima u svakodnevnom životu. Iako dimenzijama poprilično malene, pametne narukvice korisnicima donose mnogobrojne funkcionalnosti – od praćenja zdravstvenog stanja, preko obavijesti o vremenu pa sve do temeljitog praćenja sportskih aktivnosti.

Ako još uvijek razmišljaš o kupnji pametne narukvice, u nastavku teksta donosimo ti nekoliko razloga zašto je kupnja pametne narukvice dobra ideja.

Malen i praktičan dizajn

Pametne narukvice napravljene su tako da ponude mnoštvo funkcionalnosti u što manje izraženom dizajnu. Malenih dimenzija i nenametljivih oblika, pametne narukvice odlično se kombiniraju uz razne odjevne predmete. Izrađene od čvrstih i ugodnih materijala ne smetaju korisnicima u obavljanju svakodnevnih zadataka te pružaju učinkovitost u nenametljivom obliku.

Praktičan dizajn narukvica u velikoj se mjeri oslanja na udobnost koja je korisnicima važna u sportskim aktivnostima. Naime, pametne narukvice u velikoj su mjeri namijenjene sportašima i rekreativcima koji žele temeljito pratiti svoje sportske rezultate. Samim time, vrhunska udobnost i nenametljiv dizajn – igraju vrlo važnu ulogu u svakodnevnom korištenju narukvica.

Raznovrsnost naprednih funkcija

Nosiva tehnologija već je godinama podređena pomoći u zadovoljavanju što većeg broja svakodnevnih aktivnosti ljudi. Ovisno o hardverskim i softverskim rješenjima, razne pametne narukvice donose i razne napredne funkcionalnosti. Gotovo sve narukvice imaju mogućnost praćenja sportskih aktivnosti te informiranje o vremenu i vremenskoj prognozi. No, velik broj narukvica sadrži i neke napredne funkcionalnosti.

U našoj ponudi možeš pronaći vrhunsku Huawei Honor Band 5 koja uz praćenje raznovrsnih sportskih aktivnosti (između ostalog i plivanja) može pratiti i kvalitetu spavanja. Narukvica u suradnji s pametnim telefonom prati i analizira cikluse spavanja korisnika te pruža uvid u mogućnosti poboljšanja sna. Dakako, tu su i razne druge pametne narukvice koje se na tvojoj ruci pretvaraju u osobnog trenera i asistenta.

Povoljna cijena

Pametne narukvice su vrlo povoljne i možeš ih nabaviti već za nekoliko stotina kuna. U Stirline ponudi možeš pronaći narukvice već za 179.00 kuna, no ima i onih nešto skupljih koje donose veći broj funkcionalnosti. Iako veća cijena ne garantira bolje performanse i veći broj funkcija, u pravilu ipak jest tako. Dakle, kod odabira pametne narukvice ne ustručavaj se izdvojiti stotinjak kuna više – kako bi dobio/la narukvicu boljih performansi.

Uz vrlo povoljnu Realme pametna narukvica (RMA 183) koja se može nabaviti već za 179.00 kuna, svakako preporučujemo razmotriti nešto popularnije brendove – Samsung i Huawei. Popularnu Huawei Honor Band 5 pametnu narukvicu u Stirline web trgovini možeš pronaći za 299.00 kuna, dok ćeš za Samsung Galaxy Fit2 trebati izdvojiti 349.00 kuna. Dakako, pametne narukvice dolaze u raznim bojama – pa možeš odabrati ono što najviše odgovara tvojem stajlingu i odjevnim kombinacijama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)