Blog

Pametni sat – gadget skriven u modnom dodatku

Pametni sat - gadget koji morate imati

Pametni sat više je od pukog pokazivača vremena. On je produžetak mobilnog uređaja i laptopa, fotoaparat, sportski dodatak, mini ured i kontrolor vašeg zdravlja u jednom! Imate li već pametni sat? U nastavku vam donosimo prednosti pametnih satova i popis uređaja koje možete pronaći u našem web shopu!

Pametni sat – sigurnost
Sigurnost je vrlo važna, posebno kada birate tehnologiju koju će koristiti vaši najmlađi, ali i stariji članovi obitelji. Pametni satovi namijenjeni djeci imaju napredne sigurnosne postavke koje će vam pomoći pružiti djeci slobodu ali i paziti na njih u svakom trenutku.

U našem web shopu možete pronaći modele:
Vivax KIDS HERO pametni sat: plavi
Vivax CORDYS KIDS WATCH Zoom

Utjecaj na zdravlje
Nosiva tehnologija omogućuje vam praćenje otkucaja srca i ritam sna. Podatke koje sat prikupi možete poslati na svoje računalo ili direktno vašem doktoru. Pedometar u satu upozorit će vas o prijeđenim koracima ili broju kilometara koje ste prešli u danu. EKG aplikacija omogućuje praćenje pravilnosti rada srca. Napredno praćenje zdravstvenog stanja pomaže u prevenciji bolesti.

Napredne mogućnosti praćenja zdravstvenog stanja omogućuju vam modeli: Apple pametni satovi Serie 6

Pametni sat - multifunkcionalnost na dlanu

Pametni sat – jedan uređaj koji transformira vašu okolinu!

U našem webshopu potražite smartwatch koji će odgovarati vašim potrebama!

Pametni sat – dostupnost
Moderni gadgeti omogućuju dostupnost u svakom trenutku. U svakom trenutku pogledom na zapešće možete pročitati nove SMS poruke, emailove, odgovoriti na poziv ili pogledati nove dokumente. Idealan dodatak za zaposlene – jednom riječju multifunkcionalan.

Modeli satova koji su produžetak vašeg ureda:
Fossil nosiva tehnologija

Motivacija za svakog sportaša
Trebate uređaj koji će vas potaknuti na redovito vježbanje? Satovi dolaze s brojačem koraka, kilometara, prijeđenom udaljenosti i postavljanjem ciljeva koje postižete. No tu su i satovi s naprednim postavkama za sportaše kao što su izračun kalorija, praćenje intenzivnog vježbanja, praćenje stresa u organizmu i senzori energije. Barometar, kompas, žiroskop, brzinomjer, kao i funkcija za prepoznavanje nezgode samo su neke od mogućnosti koje sportski satovi imaju.

Potražite modele satova za sportaše:
Sportski modeli satova

Pametni sat - uređaj koji vas transformira

Nosiva tehnologija – pomaže vam poboljšati životne navike!

Pametan dodatak putnoj prtljazi
Volite putovati? Pametni sat idealan je dodatak prtljazi! Na jednostavan način promijenite vremensku zonu na satu, naručite taksi, slušajte glazbu uz ugrađene zvučnike u satu nekih modela. Plaćajte beskontaktno vrlo jednostavno i u bilo kojoj zemlji bez potrebe za nošenjem novčanika. Uz ugrađene mogućnosti navigacije sat će vam glasovnim funkcijama ili putem ekrana pokazati smjer i dovesti vas na željenu destinaciju. Za kraj na cilju napravite fotografiju svojim pametnim satom!

Pronađite idealan pametni sat za vaše potrebe u našem web shopu!