Blog

Xiaomi Mi 10T PRO je stigao

Xiaomi je izbacio Mi 10T Pro, svoj najnoviji vodeći telefon. Uređaj slijedi strategiju viđenu prošle godine, gdje je elegantni Mi 9 pratio uglavnom nepovezan Mi 9T Pro s većim naglaskom na specifikacijama. Mi 9T Pro bio je jedna od najboljih telefonskih ponuda 2019. godine na tržištima na kojima je bio dostupan, pa su očekivanja za 10T Pro također velika.

Weekly poll results: the Xiaomi Mi 10T Pro is the favorite child, Mi 10T Lite has potential too - GSMArena.com news

Dvije istaknute specifikacije na Mi 10T Pro su njegov zaslon i baterija. Koristi 6,67-inčni 1080p 20: 9 LCD s brzinom osvježavanja 144Hz. Ta je stopa osvježavanja ono što biste očekivali od vrhunskog gaming monitora, a do sada se uglavnom nalazio samo na pametnim telefonima usmjerenim na igranje. Budući da zaslon koristi LCD zaslon, senzor otiska prsta integriran je u gumb za napajanje, a ne u zaslon.

Što se tiče baterije, Xiaomi je uspio uklopiti paket od 5000 mAh u Mi 10T Pro, što je daleko ispred većine konkurentskih vodećih uređaja. Telefon je definitivno malo deblji od Mi 10 Pro, sa 9,33 mm vs 9 mm, i ne bi ga se moglo opisati kao uglađeni uređaj prema današnjim standardima, ali sa 218 g nije neobično glomazan.

Ostatak tehničkih podataka prilično je standardan za telefon s ciljem pružanja visokih performansi uz vjerojatno nisku cijenu. Tu su Snapdragon 865 procesor, potrebni 5G modem, 8 GB RAM-a, 128 GB ili 256 GB prostora za pohranu, solidan sustav povratnih informacija, stereo zvučnici i selfie kamera od 20 MP.